Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Süleyman Şah Türbe Arazisi Gündemden Düşmüyor
Şah Fırat Operasyonu ile gece tahliyesi yapılarak naaşları Türkiye'ye getirilen Süleyman Şah ve 2 askeri için Suriye'nin Eşme Köyü'nde türbe çalışmaları devam ederken yeni iddialar ortaya atıldı.
Şah Fırat Operasyonu ile gece tahliyesi yapılarak naaşları Türkiye'ye getirilen Süleyman Şah ve 2 askeri için Suriye'nin Eşme Köyü'nde yeni türbe inşaat çalışmaları başladı. Süleyman Şah Türbesi’nin Eşme’deki arazinin  sahibi olduğu iddia edilen Bozan Osman savaş nedeniyle Aşağı Eşmeler köyünde   ikamet ettiğini Süleyman Şah türbesinin yapılacak yerin kendisinin olduğunu iddia etti.
Eşmeler köyün yakından bulunan Güvenilir köy muhtarı Mehmet Çakmak ise çocukluğundan beri Süleyman Şah türbesinin yapılacağı inşaat alanının hazine arazisi olduğunu iddia etti.
Güvenilir köyü muhtarı  Mehmet Çakmak,"Türbenin buraya gelmesi bizim için çok faydalı oldu. eskiden uzaktaydı millet ziyarete gidemiyordu, şimdi çok yakın oldu bizim köye beş kilometre uzaklıkta vatandaşlar daha rahat Süleyman Şah türbesini ziyaret edebilir.  bahsedilen arazi hazine malıdır. ben ilkokula giderken tren hattının oraya gidip oynardık arazi devlet malı olduğunu biliyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49