Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Son Anket Fakıbaba Dedi
Yerel seçim hazırlıklarına hız veren AK Parti anketlerle nabız yokladı.
Üç firmanın Türkiye genelinde toplam 520 merkezde 480 bin denekle yüz yüze yaptığı anket sonuçları parti yönetiminin yüzünü güldürdü. AK Parti’nin elinde bulunan büyükşehirlerde partinin oy oranının yüksek olduğu belirlendi. AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) yerel seçim ve çözüm süreci gündemiyle toplandı. Büyükşehirlere bazı bakanların aday gösterilmesi talebi de anketten çıktı. Başbakan Tayyip Erdoğan başkanlığında tam 6.5 saat süren MYK toplantısında anket sonuçları ve hazırlanan raporlar görüşüldü. Partinin açık ara önde olduğu Konya ve Kayseri ile Şanlıurfa’da mevcut belediye başkanlarıyla devam kararı alındığı öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49