Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şöhretler karması ile maç yaptı
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfaspor Kulübünün yeni kurulan Erkek Basketbol takımının tanıtım toplantısına katıldı.
GAP Arena yeni kapalı spor salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Şanlıurfaspor Kulübü ikinci Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, Basketbol İl Temsilcisi İsmail Mutlu, Şanlıurfaspor kulüp yöneticileri Aziz Çayırcıoğlu, Gökhan Gökmen, Vedat Bucak, Halil Ateş, Şanlıurfaspor Genel Müdürü Hakan Keşküş ve basın mensupları katıldı.
 
Toplantıda ilk olarak erkek basketbol takımı sporcuları tanıtılırken; Şanlıurfaspor Kulübü ikinci Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu yaptığı açıklamada, “Öncelikle Şanlıurfaspor’un her zaman yanında olan Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum. Şanlıurfaspor yönetimi olarak sadece Futbol alanında yatırım yapmıyoruz. Gençlerimizin spor salonlarına da ilgi göstermesi için erkek basketbol takımını kurduk. Bize bu konuda destek veren kulüp Başkanımız Fethi Şimşek ve Valimiz Celalettin Güvenç'e teşekkür ederim” dedi.
Tanıtımın ardından Şanlıurfaspor Erkek Basketbol Takımı, şöhretler karmasıyla özel bir maç yaptı. Maçı Sarı yeşilli ekip kazanırken, takımın oniki kişilik kadrosunda; Fırat Aydemir, Deniz Gölçay, İrfan Öztel, Turgay Tatlı, Anıl Binici, Baver Yücesoy, Hasan Murat Alıcı, Mahmutcan Büyükhatipoğlu, Müfitcan Alp, Deniz Gündüzalp, Mehmet Direkli ve Fatih US yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49