Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Soba satışları başladı
Sonbaharın gelişi ve havaların serinlemeye başlaması ile birlikte sobalar satışa çıktı. Kentte doğal gaz kullanmayan vatandaşlar, soba alımına başladı. Kimi soba satıcıları satışlardan memnun olduklarını dil getirirken, kimi soba satıcıları da kentte doğal gazın yaygınlaşmasından dolayı satışların düşüklüğünden yakındı. Doğalgaz olmaması nedeniyle özellikle köylerde yaşayan vatandaşlar sobacıların yolunu tutuyor.
Sobacı esnafı, fiyatların geçen yılla aynı olduğunu söylerken, doğalgaz kullanımının artması ile işlerinin azaldığını vurguladılar.Soba fiyatları 30, 50, 150 ve 300 liraya kadar her  bütçeye göre sobanın olduğunu belirtiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49