Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Siverek Belediyesi madde bağımlılığına savaş açtı
Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri madde bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla el ilanı dağıtarak esnafı bilgilendirdi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde madde bağımlığına dikkat çekmek, aileleri ve esnafları konu hakkında bilgilendirmek amacıyla Belediye Zabıta müdürlüğü yaklaşık iki bin el ilanı dağıtılarak vatandaşlar konu hakkında bilgilendirildi.
Tutanak karşılığında el ilanlarını esnaflara dağıtan zabıta ekipleri, uyuşturucu ve uçucu maddelerin 18 yaşın altındaki çocuklara satılmaması konusunda esnafları sözlü olarak uyardı.
Belediye Zabıta Müdürü Abdurahman Gümüştaş yaptıkları çalışmayla hem esnafları bilgilendirildiği hem de 18 yaşın altındaki çocuklara uyuşturucu ve uçucu maddelerin satılmaması gerektiğini hatırlatarak şunları kaydetti:
“Zabıta müdürlüğü olarak ilçemizde madde bağımlılığına karşı farkındandık oluşturmak amacıyla esnafımız içinde bağımlılık yapan bali, çakmak gazı gibi uyuşturucu ve uçucu madde temini yapılabilecek iş yerlerini tek tek gezerek Siverek esnafımıza 18 yaşından küçük çocuklara ve gençlere bu maddelerin satılmaması için uyarılarda bulunduk. Gerekli tebligatları yaptık, esnafımızın desteğiyle ilçemizde madde bağımlılığını en az seviyeye düşürmeyi hedefliyoruz” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49