Öne Çıkanlar zam urfaahber kedı tazıye madde

Bu haber kez okundu.

Silahlı Kavga; 7 Yaralı 5 Gözaltı
Şanlıurfa’da iki gün önce Hayati Harran mahallesinde  iki aile arasında çıkan kavga 13 kişi yaralandı. bu sabah tekrar eden silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. 5 kişi gözaltına alındı.
Kavga Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Hayat-ı Harrani Mahallesi 3834’üncü sokakta meydana geldi.  İddiaya göre iki gün önce iki aile arasında çıkan kavgada 13 kişi yaralandı. kavga bu sabah tekrar başladı. Taş, sopa ve silahın kullanıldığı kavgada  7 kişi yaralandı. olayın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. kavgada yaralan 7 kişi Ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastaneler kaldırıldı. polis olayla ilgili 5 kişi gözaltına aldı. kavganın olduğu sokakta polis önlemleri devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49