Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şeyhanlıoğlu, AK Partiden Aday Adayı Oldu

Bilindiği üzere Beyazıt Bestami Şeyhanlıoğlu’nun babası merhum Avukat Mehmet Fethi Şeyhanlıoğlu, Anavatan partisi kurucular kurulu üyeliği yapmış aynı zamanda Anavatan partisi Şanlıurfa İl Başkanlığını ifşa etmesiyle birlikte Deniz işletmeleri Anonim şirketi ve Türkiye çimento sanayi yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra BOTAŞ Hukuk baş müşavirliği başarıyla yürütmüştü.

Eczacı ve İş Adamı Beyazıt Bestami Şeyhanlıoğlu, genç ve dinamik olmasıyla beraber, güçlü sosyal yönü, açmış olduğu istihdam alanları, hem şehirli hem de köylüye hitap etme yeteneği ve Merkez dahil bütün İlçelerde bulunan akrabalarıyla kurmuş olduğu çok güçlü diyaloglarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Beyazıt Bestami Şeyhanlıoğlu AK Partiden Aday Adayı olmasıyla Şanlıurfa ve ilçelerinde bulunan akrabaları arasında mutluluk ve heyecan yarattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fethi DOĞANAY 6 yıl önce

Beyazıt Bestami Seyhanlioglu bir vekilin olması gereken donanıma sahip. Allah muvafak eylesin.

banner24

banner49