Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

 Sebze Fiyatları   Rekor Seviyeye Yükseldi
NACİ ÇETİNDAĞ
 
Şanlıurfa’da Ramazan Yaklaşması ile sebze, meyve 13 yılın en yüksek fiyatına çıktı
 
Konuya ilişkin olarak edinilen bilgilere göre manavcılarda satılan  sebze meyve fiyatları vatandaşı zora soktu. Halkın temel ihtiyaçlarından olan patatesin kilosu 1 liranın üzerinde, haldeki fiyatı ise 1 lira 30 kuruş civarında 4 katın üzerinde artış görüldü, 60 kuruş olan domates 2 lira 50 kuruşa kadar yükseldi keza patlıcan aynı şekilde 70 kuruştan 3 lira kadar yükseldi yüzde üç yüzeli seyretmektedir. Şanlıurfa yerli  isotu 1 liradan üç liraya kadar yükseldi.
 
kurulan semt pazarlarında sebze ve meyve fiyatlarının yüksek olması pazar esnafını vurdu. Fiyatların artması ile işleri kesilen pazarcılar, fiyatlardan yakındı. Özellikle sebze fiyatlarının geçen yıla oranla daha yüksek olması ile birlikte mallarının çoğunun ellerinde kalmasına neden oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49