Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Sapan güven tazeledi

ABDULLAH YİĞİT

Şanlıurfa Bereket Sulama Birliği Olağanüstü Kongresi DSİ GAP 15. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda yapıldı .

Divan Başkanlığına Yasin Demirel üyeler ise Şükrü Yılmaz ve Mustafa Çiftçi getirilirken ,Saygı Duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra birlik seçimi iki adayın yarışması ile başladı .

01..06.2017 yapılan Bereket Sulama Birlik Başkan Seçimi Ancak seçim sonucunda Yarışan Birlik Başkan Vekili Ömer Sapan ve Zet Karavaş eşit oy almıştı. Bu nedenle seçim bugün 05.06 .2017 Tarihinde aynı yer ve aynı saatte tekrardan yapıldı.

Kıyasıya yapılan birlik seçiminde iki Aday yarıştı.

Meclis üyeleri Başkan Adayı mevcut Birlik Başkan Vekili Ömer Sapan oy çokluğu ile 15 `a 14 oy alan Zet Karavaş `ı yenerek. Bereket Sulama Birliği yeni Başkanı oldu

Bereket Sulama Birliği Başkanı Ömer Sapan yapmış olduğu açıklama," Öncelikle Bana oy veren ve bana destekte bulanan akraba ve dostlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca oy veren ve vermeyen tüm meclis üyelerime tek tek teşekkür ediyorum. Kazanan her zaman inananlarındır diyorum. çünkü biz Ekip olarak geldiğimiz günden itibaren Çiftçimize hizmet ediyoruz"dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49