Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurrfa'da sokağa çıkma yasağı başladı
Koronavirüs salgını kış aylarının gelmesiyle de birlikte Türkiye'de ve dünyada yeniden yükselişe geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün kitlesel bir şekilde yayılmaya başladığını açıkladı. İçişleri ve Sağlık Bakanlığı, koronavirüse karşı yeni önlemler aldı. Buna göre; yeni bir genelge yayınlanana kadar hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacak, okullar uzaktan eğitim yapacak, kafeler ve restoranlar kapanacak ve paket servis yapacak.
HAFTA SONU UYGULANACAK İLK SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI BAŞLADI
Yeni bir karar alınıncaya kadar, Şanlıurfa’da hafta sonları saat 10.00-­20.00 dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaf tutulacak. Bu doğrultuda ilk uygulama, bugün saat 20.00'de başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması 22 Kasım Pazar günü saat 10.00'a kadar devam edecek. 22 Kasım Pazar günü ise saat 20.00'den 23 Kasım Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Koronavirüs salgını kış aylarının gelmesiyle de birlikte Türkiye'de ve dünyada yeniden yükselişe geçti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüsün kitlesel bir şekilde yayılmaya başladığını açıkladı. İçişleri ve Sağlık Bakanlığı, koronavirüse karşı yeni önlemler aldı. Buna göre; yeni bir genelge yayınlanana kadar hafta sonları sokağa çıkma yasağı uygulanacak, okullar uzaktan eğitim yapacak, kafeler ve restoranlar kapanacak ve paket servis yapacak. Yeni bir karar alınıncaya kadar, hafta sonları saat 10.00-­20.00 dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaf tutulacak. Bu doğrultuda ilk uygulama, bugün saat 20.00'de başladı. Sokağa çıkma kısıtlaması 22 Kasım Pazar günü saat 10.00'a kadar devam edecek. 22 Kasım Pazar günü ise saat 20.00'den 23 Kasım Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Bu tarihlerden sonraki hafta sonlarında da uygulama, yeni bir karar alınıncaya kadar belirtildiği şekilde devam edecek.
ÖZEL ARAÇLA SEYAHAT DE EDİLEMEYECEK
Hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı süreler içerisinde vatandaşların özel araçlarıyla şehir içi ya da şehirler arası seyahate çıkmamaları esas

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49