Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfalı Uzman Çavuş şehit düştü.
Çatışmada ağır yaralanan Uzman Çavuş Sedat Sağır, kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Uzman Çavuş Sağır'ın şehadet haberi, akşam saatlerinde ailesinin yaşadığı Şanlıurfa'nın merkeze bağlı Mehmetçik Mahallesi'ndeki ailesine iletildi. Oğullarının şehit olduğu haberi üzerine gözyaşlarına boğulan şehidin ailesinin yaşadığı tek katlı ev ve çevresine Türk bayrakları asıldı. Şehidin sıvacılık yapan babası Mehmet Sağır ise askeri yetkililer tarafından teselli edildi. Acı haberi duyanlar da Sağır ailesinin evine gelerek taziye dileklerini iletmeye başladı.
Şehit Uzman Çavuşunun baba ocağında şehidin kardeşleri sinir krizi geçirdi. Gözü yaşlı 2 erkek kardeşin fenalaştı. Hazır bekletilen ambulansa alınan 2 kardeşe sağlık görevlileri müdehale etti. Bekar olan ve 1 yıldır uzman çavuş olarak görev yapan Sedat Sağır’ın cenazesi yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49