Öne Çıkanlar tazıye kedı urfaahber zam madde

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da trafik kazası,1ölü, 3 yaralı

Şanlıurfa Mardin karayolunda direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü karşı şeride geçip otomobille çarpıştı. 1 ölü, 3 yaralı

Kaza saat 20:30 sıralarında Şanlıurfa Mardin Karayolunun 30. Kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Şanlıurfa’dan Mardin istikametine giden  İbrahim Çoban (27) yönetimindeki 42 YJ 601 plakalı otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşı şeridine geçip Mehmet Deniz(49) idaresindeki 34 DA 2520 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlarda bulunan  İbrahim Çoban, Mehmet Deniz, Ramazan Karaca(51) ve ismi öğrenilmeyen bir çocuk  yaralandı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans, polis ve Jandarma intikal etti. Yaralılar Ambulanslarla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan Karaca hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak öldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49