Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da trafik kazası, 2 ölü, 4 yaralı
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Kamyon ile  ticari aracın karıştığı  kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Olay ikindi saatlerinde Akçakale ilçesi Ceylanlı  mahallesinde  meydana geldi. İddiaya göre  İ.K. yönetimindeki 63 NB 225 plakalı kamyon sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kamyon 07 EYM 44 plakalı ticari araç çarparak kaldırıma çıktı, kaldırımda  yaya olan Murat Güney, Büşra Güney  ve Suriye asıllı Ali El Mehmet ile ismi öğrenilmeyen 3 kişiyi çarptı. Kazanın haber verilmesi ile olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Akçakale devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan Murat Güney ve Suriye asıllı Ali El Mehmet yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarmayarak vefat etti. diğer 4 yaralı Şanlıurfa'ya sevk edildi. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49