Öne Çıkanlar zam urfaahber madde kedı tazıye

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da Silahlı Kavga
Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesinde silahlı kavga meydana geldi. Tekel caddesinde iddiaya göre alacak-verecek yüzünden tartışma çıktı, tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada pompalı tüfekle Y. E. A. ve A. Ç. yaraladı. Silah seslerinin duyulması üzerine çevredeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi. Olayın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda polis, yunus ekibi ve özel hareket sevk edildi. Olay yerindeki yaralılar çağırılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğtim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili H.Ç Pompalı tüfekle beraber gözaltına alındı H.Ç. ekipler tarafından emniyete götürüldü.
Öte yandan vatandaşların merakından dolayı oluşan kalabalığın korona virüsten dolayı sıkıntı olduğunu dile getiren polis ekipleri dağıtmak istese de vatandaşlar dikkate almadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49