Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa’da paralel yapıya operasyon

İstanbul’da düzenlenen paralel yapı operasyonu kapsamında Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünde görevli 6 polis gözaltına alındı.

Emniyetteki paralel yapıya sahur saatlerinde başlatılan operasyonda bazı kişiler gözaltına alındı. İstanbul ağırlıklı gerçekleştirilen operasyon Şanlıurfa, Van, Çanakkale, İzmir ve Diyarbakır gibi şehirlerde de devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli komiser E. U. Hilvan ve Viranşehir ilçelerinde biri Baş komiser olmak üzere toplam 6 polis gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Ceylanpınar, Hilvan ve Viranşehir ilçesinde görevli M.A.D, M.A, M.K, H.Y ve M.S. adında toplam 6 polis, İstanbul Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda Şanlıurfa emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan polislerin operasyonun yürütüldüğü İstanbul’a gönderileceği bildirildi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49