Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa, Şehitlerini Anacak

Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümünde Şanlıurfa’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından şehitleri anma programı düzenlenecek. 18 Mart Pazar günü M. Akif İnan Konferans Salonu saat 20.00’de düzenlenecek ‘Çanakkale Ruhunu Anlama ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma’ programı, Şair-Yazar ve televizyon programcısı Serdar Tuncer’in katılımıyla gerçekleştirilecek.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN PROGRAMA DAVET

Gelibolu’da büyük bir kahramanlıkla kazanılan Çanakkale Zaferi’nin sadece Türkiye’nin değil tüm dünya değişimine yön verdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, tüm halkı anma programına davet etti.

Başkan Çiftçi, “1453 yılında dünyada bir devri kapatıp yeni bir devri açan ecdadımızın kahramanlığında olduğu gibi Çanakkale Zaferi de dünyanın yön alımında çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. Bu uğurda canlarını feda etmekten çekinmemiş aziz şehitlerimizi anmak ve ‘Ey şehîd oğlu şehîd, isteme benden makber, Sana âgûşunu açmış duruyor Peygamber’ dizelerinin şairi Mehmet Akif Ersoy’un anlatımındaki o maneviyatı yaşamak adına tüm halkımızı bu güzel programa davet ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49