Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa otobüs denetleri başladı
 Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirlerarası yolcu otobüsleri başta olmak üzere trafikte seyreden tüm araçlar için yoğun kontrol dönemi başlatılacağı duyuruldu.

Şanlıurfa Otogarından  çıkış yapan şehirlerarası otobüsler için kış lastiği başta olmak üzere  yedek şoför ve takograf denetimi yapılacak. Eksiği tespit edilen araçlar eksikleri giderilinceye kadar karayolu çıkışlarına izin verilmeyecek.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızın şehirlerarası otobüslerle daha güvenli bir trafik ortamında seyahat edebilmesini temin etmek amacıyla, seyahat ihtiyacının arttığı dönemler başta olmak üzere mevsim koşulları ile birlikte değişen ve zorlaşan trafik ortamında olumsuzluk ve mağduriyetlerin yaşanmaması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğümüz koordinesinde; Şehir içi ve şehir dışı trafik kuruluşlarınca terminallerden çıkış yapan ve şehirlerarası karayolunda seyretmekte olan tüm otobüslerde mevsim koşullarına göre başta Kış Lastikleri, yedek şoför, takograf (şoför çalışma dinlenme süreleri, hız ihlalleri) kontrolleri olmak üzere diğer trafik kural ihlalleri iller arası trafik kuruluş ve ekipleri ile koordineli olarak denetlenecek, eksiklikleri olan otobüsler uygunluğu sağlanıncaya kadar seyahatine izin verilmeyecek ve ilgililer hakkında yasal işlemler yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49