Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Güven Mazbatasını Aldı
Şanlıurfa’da uzun zamandır belirsizliğini koruyan İl Kadın Kolları Başkanın kim olacağı merakla bekleniyordu. İl Kadın Kolları başkanlığı için AK Parti Genel Merkezine birçok isim başvuruda bulunmuştu AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven oldu.
Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı olan Demet Saatçı Güven Ankara'da Mazbatasını AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan aldı
Kadın kolları Başkanı Demet Saatçı Güven Eski Refah partisi ilçe Başkanı Ömer Saatçı'nin kızı ve Şanlıurfa da çok sevilen ve sayılan eski bürokrat Mehmet Sait Güven'nin gelini olan Demet Saatçi Güven İmam Hatip lisesinden mezun olurken Harran üniversitesi inşaat mühendisliğini birincilikle bitirmiş olup kadın kolların genel sekreterlik görevi yapmakta idi .
URFAHABERLER.COM olarak Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven yeni görevinde Başarlar dilerim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49