Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa güne kaza ile başladı

Edinilen bilgilere göre kaza Şanlıurfa-Diyarbakır yolu üzeri alt geçitte meydana geldi. 06 MFB 99 plakalı hafif ticari araç ile plakası henüz öğrenilemeyen otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir araç ters dönerken diğer araç ise savruldu. Meydana gelen kazada araçlarda bulunan 2 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkartılarak 112 ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, araçların enkazı olay yerinden kaldırıldı.Emniyet ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49