Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Emniyetinden Basına Yine Çifte Standart
Son günlerde Şanlıurfa İl Emniyet müdürlüğü yine yapmış olduğu çeşitli operasyonlarda yine çifte standart uyguladı. Kente son günlerde Kaçakçılık ve Asayiş müdürlüğünün yapmış olduğu operasyonların basının bir kısmının çağrılarak kamuoyuna duyurulması tepki topluyor. Kente görev yapan çok sayıda ulusal medya kuruluşları ve ajanslara bilgi vermek görevinde bulunması gereken İl Emniyet müdürlüğü maalesef çok sayıda asayiş olayını bir kısım medya ile paylaşmaya devam ediyor.
 
Son olarak Kaçakçılık ve Asayiş müdürlüğü ekipleri ortaklaşa yaptığı operasyonda 314 kğ esrar ele geçiren ekipler konuyu basın bülteni haline getirip basınla paylaşmak yerine  sadece kente görev yapan birçok ulusal ve yerel gazeteye hiçe sayıp bazı haber ajanslarına bilgi vererek basına çifte standart yaptığını bir kez daha gösterdi.
 
Konuya tepki gösteren bazı basın yayın organları temsilcileri bir ilde Emniyet Müdürlüğü ve Basın yayın organlarının organize içersinde çalıştıklarını belirterek maalesef bu durumun Şanlıurfa’da bir türlü düzelmediğini belirtiler.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49