Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa Diş Hastanesinde Bir Ayda Rekor Hasta
Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Şanlıurfa’nın yükünü kaldırmaya devam ediyor.
urfadis.gov.tr adresinde yayınlanan istatistiklere göre 01.03.2013 ile 31.03.2013 tarihleri arasındaki mesai saatleri içersinde günlük 1347, aylık 26948 hasta kabulü yapılmıştır. Bunların 5883’ü internet ve 182 nolu telefondan “MHRS” randevusu alan hastalar oluşturmaktadır.
Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yöneticilerinin yaptığı çalışmalar sonucunda Şanlıurfa halkına daha iyi hizmet verebilmek için göreve geldiğimiz Aralık ayından itibaren, Ana Binada Pazartesi, Salı ve Çarşamba, Ek Binada ise Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri 17.00-19:00 saatleri arasında mesai dışı çalışma uygulaması yapılarak vatandaşlara hizmet verilmektedir. Bu mesai dışı(ek mesai) çalışmada 1747 hasta kabulü yapılmıştır. Ayrıca Evde Sağlık Hizmeti Birimi hizmetine devam etmektedir.
Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin Şanlıurfa’ya kazandırdığı Devteşti Semt Polikliniğinde 1 olan Hekim sayısı hasta yoğunluğundan dolayı 2’ye çıkarılarak daha iyi hizmet sunulması sağlanmıştır.
Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Şanlıurfalı vatandaşlarımızın ayağına hizmet götürmeyi amaçlayarak Eyyübiye semt polikliniği çalışmalarını tamamlamış olup bu poliklinikte çok yakında hasta kabulüne başlanacaktır.
Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından Diş ve Diş Eti Hastalıkları ve Diş Fırçasının kullanılmasının yaygınlaştırılması için 2016 Diş Fırçası ve 2016 Diş Macunu dağıtılmıştır.
Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan protokol ile Şanlıurfa genelindeki bütün ilk okul ve ilk öğretim okullarında 3 Diş Tabibi görevlendirerek diş taraması hizmeti devam etmektedir.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49