Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da sahte altın operasyonu

Edilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü YANDOL ekipleri, Kentte 4 kişiye Suriyeli 6 kişinin sahte İngiliz altını satarak bazı kişileri dolandırdığı bilgisine ulaştı. Dolandırıcıların Kendilerine numune olarak gösterilen altını kuyumcuya götürüp, bozdurdu. Altının hem gerçek, hem de ucuz olduğunu gören müştekileri Suriyelilerden yanlarında olan diğer altınları da istedi. Suriyeli dolandırıcılar yanlarındaki ve üzerinde erkek, kadın ve aslan figürleri ile Osmanlı tuğrası bulunan piyasa değeri 225 bin TL altınları sattı. Altınları aldıktan sonra bozdurmak için kuyumcunun yolunu tutan mağdurlar sahte olduklarını öğrenince polise başvurdu. Dolandırılan kişinin verdiği ifadeler doğrultusunda çalışma başlatan ekipler, Şüphelilerin kaldıkları ve operasyon düzenledi. Operasyonda Suriye uyruklu A.A - M.M.E.M- H. A.M.- A. E.H-Z.M. gözaltına alındı ikamette yapılan aramada, siyah bir çorap içerisinde gizlenmiş 412 adet sahte altın, 2 adet telefon, 2400 dolar ve 100 TL ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaSurıyeSahteAltın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49