Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa'da Kar'ı Gören Sokağa Çıktı
Şanlıurfa'da akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı kısa sürede kenti beyaza bürürken, 3 yılın ardından yağan kar vatandaşları sevindirdi. Şanlıurfa'da 3 yılın aradan sonra etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü
Meteorolojinin günler öncesinden haber verdiği kar yağışı Şanlıurfa'ya düştü. Kar şehri beyaza bürüdü. Kar yağdığını gören vatandaşlar ve gençler sokağa çıkarak bu yıl şehir merkezine ilk kez yağan karın tadını kar topu oynayarak çıkarttı.
Yurdun büyük bölümünü etkisi altına alan kar yağışı Şanlıurfa'da de etkili olurken kar yağışı devam ediyor. Dün akşam üzeri aniden başlayan ve kısa süreli etkili olan tipi ile birlikte başlayan kar yağışı, sabahleyin Kenti beyaza bürürken kentin yüksek yerlerinde araç sürücülerinin zor anlar yaşadığı bölgede ekipler tarafından çalışmalar yapıldı. Yağan karın birikmesinin ardından sokağa çıkan Şanlıurfalı gençler yılın ilk kar yağışını kartopu oynayarak karşıladı.
Kar yağışının bu yıl geciktiğini dile getiren gençler "İki yıldır Şanlıurfa'ya kar yağmadı. Bugün kar yağdığı için çok mutluyum. Arkadaşlarımızla bir araya geldik. Kartopu oynayıp eğleniyoruz." şeklinde konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49