Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa AK Parti Temayül Yoklaması Başladı
Şanlıurfa AK Parti’nin Milletvekilleri temayül yoklaması GAPTEM konferans salonunda başladı. Tüm ilçelerden gelen partililer sabah saatlerinden itibaren oylarını kullanmaya başladı.
Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Aday belirlemesi için 268 aday adayına, yaklaşık 2800 civarı delege bugün oy kullanacak. Adaylar için delegelerin oy kullanma işlemleri sabah saat 10:00 itibariyle başladı. Oy kullanma işlemlerinin akşam saat 16:00’a kadar devam etmesi bekleniyor. Kullanılan oylar Ankara’dan gelen heyet tarafından genel merkeze gönderilecek ve merkezde oyların değerlendirilmesi yapılacak. Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yapılan temayülün tüm Şanlıurfa’ya ve aday adaylarına hayırlı olmasını diledi.
AK Parti temayül yoklaması sabah saatlerinde başladı. Yapılan temayül yoklamasında 268 aday adayına 2800 delege oy kullanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; “Adayları belirleme sürecinde ilk adım olan temayül yoklaması bugün başladı. Yapılan temayül yoklamasına 268 aday adayı katıldı. Aday adayları için toplam 2700, 2800 arası delege oy kullanacak. Her delege 12 kişiye oy kullanmak zorunda. 11 yada 13 oy kullanan geçersiz sayılacak. Kullanılan oyları Ankara’dan gelen bir heyet merkeze götürecek ve orda sayım işlemi gerçekleştirilecek” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49