Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfa AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayları Tanıtılacak

Şanlıurfa milletvekili ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba seçim süreçlerinden dolayı uzun bir süredir Ankara’da bulunuyordu. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa milletvekili listesinin en tepesindeki isim oldu. Şanlıurfa’nın yeni listesinde birçok yeni simanın olduğu ve önceki dönemlerdeki birçok milletvekili liste dışı kalmıştı. 24 haziranda yapılacak seçimlere girecek adayların tanıtımı için Fakıbaba Cumartesi günü Şanlıurfa’ya geliyor. 27. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım programı ise Cumartesi günü 11 Nisan Spor salonunda yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49