Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Sanliurfa Servisleri

Türkiye'nin her il ve ilçesinde hizmet veren deneyimli servis kadrolarımız en zorlu ve karmaşık cihaz arızalarını bile kısa sürede tamir etmeyi başarıyor. Teknik ekipman bakımından tam olan bilgili karolara ulaşmak için tek yapmanız gereken teknicservis.com sitesine giriş yapmaktır. Yayın hayatına başladığı ilk günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam eden sitemiz, en gözde kadroları sizler için bir çatı altında toplamaya devam ediyor. Gün içinde bozulan Arçelik Beyaz Eşya ve elektronik ev ürünlerini en kısa sürede tamir etmeyi başaran Urfa Arçelik Sağlam Onarım Ekipleri her tamirat için ekstra garanti veriyor. Arızayı tespit ettikten sonra şirket tarafından imal edilen orijinal yedek malzemeler eşliğinde onarım yapan ekiplerimize her konuda sonuna kadar güvenebilirsiniz. Garantili onarılan arızalı ev ürünleri ilk günkü çalışma performansı ile size teslim ediliyor.

Düzenli aralıklarla bakım ve temizlik gerektiren Arçelik klima ve kombi modelleri için de aynı özenli çalışmaları yürüten Şanlıurfa Vestel Güvenilir Teknik Servisleri her ihtiyaç anında süze bir telefon kadar yakındır. Belli bir kalite standartı ölçüsünde hizmet sunan ekiplerimiz, şirket tarafından rutin olarak verilen eğitim seminerlerine katılıyor. Bu sayede güncel ve dinamik kalmayı başaran kadrolarımız, hem iş yerinde hemde vereceğiniz adrese gezici servis aracıyla gelerek kullanıcı beklentilerini karşılıyor. İşini severek yapan deneyimli kadrolarımız kaliteli yedek malzemeler ile hizmete devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49