Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Saldırıyı kınıyoruz
Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Şanlıurfa İl Teşkilatı, Bayram günü Mersin’de yapılan saldırıyı kınamak için, Ahmet Bahçıvan iş merkezinde bir basın açıklaması yaptı.
 
Mersin’de bayram günü, muhafazakarlara yönelik saldırı iddiaları karşısında, HÜDAPAR Şanlıurfa İl teşkilatı, basın açıklaması yaparak, saldırıya maruz kalanlara destek verdiklerini ve saldırıyı gerçekleştirilen grubun cezalandırılmasını istedi.
 
Düzenlenen basın açıklamasına yaklaşık 60 kişi katıldı. Toplanan kalabalık ve partililer adına basın açıklamasını HÜDAPAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın yaptı. Yalçın yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Mersin’de bayram günü saldırıya maruz kalıp, yaralanan mustazaflar cemiyeti Mersin Şube başkanı ve 6 dernek üyesi kardeşimize HÜDAPAR Şanlıurfa İl Teşkilatı olarak, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Coğrafyamızda da yıllardır Kemalist rejim dindar halkımızın bayramlarına, kutsallarına, camilerine ezan ve kuranlarına saldırdı, aşağıladı ve alay etti.
 
Görülüyor ki; devlet ya da devlet içindeki derin yapılar bu görevi çapulculara devretmiştir. Yoksa bu camiaya yönelik saldırıların failleri neden yakalanmıyor? Güvenlik güçlerine, devlete ya da hükümete yönelik saldırıların failleri anında yakalanırken, neden mustazaf camianın ve HÜDAPAR’ın failleri meçhul kalıyor”
 
Yapılan basın açıklamasının ardından grup, sloganlar atarak dağıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49