Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şahin, Şanlıurfa’da Moda Evi açtı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Hamo köyünde doğan ve orada yaşamını sürdüren Çoban Stilist Mustafa Şahin, moda çizimlerine daha ilkokul 2. sınıfta iken merak sardığını belirterek, “Evde çizim yaparken beni gören babam ne yaptığımı sormadan beni döverek boş işle uğraşmamamı ve çobanlık etmemi söyledi. Ama annem gizli gizli karton alıp getirerek gizlice çizim yapmamı söylerdi. Bende babamdan gizli gizli çizmeye devam ettim. Yine dağda koyun otlatıp çobanlık yaptığım bir sırada koyunlar kendi kendilerine otlanırken bende ağaç dibinde çizim yapıyordum. Bir gazeteci arkadaş tesadüf görüp haberimi yaptı. Haber gazetelerde çıkınca bende tanındım, Yaptığım çizimler beğenildi ve moda dünyasına adımımı attım” dedi.
 
 
Çoban Stilist Mustafa Şahin, Şanlıurfa’da Moda Evi açtı
 
Çoban” Ben Siverek’te keşfedildim ilk büyük defilemi Şanlıurfa’da yaptım Güneydoğu’da ilk defile yapan modacı ünvanını’da aldım buralarda defileler, çekimler yapıyordum ama hep bir istek vardı burada moda evi açmak en sonunda Şanlıurfa Bahçelievler’de moda evimi açtım benim burada amacım şubemin burada açmamda sebep bölgeyi çok seviyorum zaten Urfalıyım buraya gelen özel tasarım yapılacak  ama  ağırlıklı projelerim devam edecek Göbeklitepe ile proje dosyamı tamamladım şuanda harıl harıl moda evimle uğraşıyorum gelen müşterilerden çok iyi tepki alıyorum herkes teşekkür ediyorum dedi.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49