Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Sağlık hizmetini Bakanlık karşılayacak
DHMİ’nin Sağlık Teşkilatı Bulunmayan Havalimanlarında Sağlık Hizmetleri, Sağlık Bakanlığı  Tarafından Verilecek…
DHMİ Genel Müdürlüğü yönetiminde bulunan Havalimanlarında, kuruluşun yapmış olduğu ihale sonucunda kazanan özel şirket tarafından verilen sağlık hizmetleri, Danıştay’da açılan bir davada “ Sağlık hizmetlerinin kamu eliyle yürütülmesi gerektiği “ belirtilerek; özel sektörden hizmet alımı suretiyle sağlık hizmeti verilmesi uygulaması durdurulmuştur.
Bunun üzerine; DHMİ ile Sağlık Bakanlığının görüşmeleri sonucunda, Havalimanlarında sağlık hizmetlerinde her hangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermeden, bahse konu hizmetlerin Sağlık Bakanlığı 112 Acil Yardım Baştabiplikleri marifetiyle verilmesi sağlanmıştır.
Havalimanlarında her hangi bir sağlık hizmeti eksikliği söz konusu olmayıp, bundan böyle DHMİ’nin sağlık teşkilatı bulunmayan tüm havalimanlarında sağlık hizmetleri Sağlık Bakanlığı Tarafından verilecektir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49