Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Ramazan Hazırlığı
 Şanlıurfa’nın Akçakale belediyesi Rahmet ayı olan Ramazan-ı şerifi karşılama konseri düzenledi. Süleyman şah ilköğretim okul bahçesinde yapılan konsere ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Hoş geldin ya şehri ramazan ilahi konser Kura-ı kerim tilaveti ile başladı. Ardından ilçe müftüsü Hüseyin Ortaç, üç aylar ve Ramazanı şerifin önemini anlatan kısa bir konuşma yaptı. Akçakale belediye başkanı Abdulhakim Ayhan, Ramazan boyunca değişik etkinliklerimiz sürecek diyerek, konsere iştirak ettiği için ilçe halkına teşekkür etti.

Akçakale belediyesinin düzenlemiş olduğu ilahi konserde usta ilahi sanatçı Sedat Uçan, Gurup hafızlar, Bilal Birdağ ve Murat Yavuz en güzel ilahilerini Akçakale halkı için seslendirdi. Konser boyunca seslendirilen ilahi ezgiler eşliğinde semazen gösterimi devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49