Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber zam sanlıurfa tazıye

Bu haber kez okundu.

Polis Baba, şehit polis oğluna vatan sağ olsun dedi
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde görevli Komiser yardımcısı Muaz Köroğlu direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla attı. Kazada ağır yaralanan Köroğlu hayatını kaybetti. Komiser yardımcısı düzenlenen cenazesi  törenle memleketine gönderildi.
Kaza Bozova-Şanlıurfa karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi iddiaya göre Bozova İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 33 yaşındaki Komiser yarımcısı  Muaz Köroğlu 07 YIZ 79 plakalı aracı ile Bozova'dan Şanlıurfa istikametine gelirken yolun 5. kilometrede direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Sürücülerin haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi intikal etti. Yaralı Komiser ilk müdahalenin ardından Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Komiser Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
2 yıllık polis olan Muaz Köroğlu 2 ay önce Şanlıurfa'dan Bozova'ya atanmıştı. bekar olan ve  Evi Şanlıurfa'da olan komiser yardımcısının  her gün gidiş geliş yaptığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazada şehit olan komiser yardımcısı Muaz Köroğlu'nun cenazesi Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Şanlıurfa emniyet müdürlüğü bahçes
bahçesine getirildi. Şehit komiser  yardımcısını İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Vali yardımcısı Uğur Sezer, Bozova kaymakamı Recep ÖZTÜRK  mesai arkadaşları ve vatandaşlar tarafından buradan uğurlandı Ankara Polis kolejinde  Öğretim üyesi olan baba Mümin Köroğlu gözyaşlarını tutmayarak ağladı. Şanlıurfa Emniyet müdürü  Eyüp Pınarbaşı'na sarılarak ağlayan baba vatan sağ olsun diyerek teselli buldu. Haliliye müftüsü İbrahim Halil Okurlu'nun duaların ardından Şehit polisin cenazesi Defn edilmek üzere karayoluyla Ankara'ya götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49