Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Personelin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz
Dicle Elektrik Dağıtım tarafından Ocak ayında başlatılan bebek sepeti uygulaması devam ediyor. Uygulama çerçevesinde en fazla bebek sepeti dağıtımı Şanlıurfa’da gerçekleştirildi. Şanlıurfa’da son olarak bir erkek çocuk sahibi olan Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Mustafa Demir’e İl Müdürü Osman Hondu tarafından bebek sepeti verildi.
 
PERSONELİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
"Bir bebeğin dünyaya gelişi, mutluluk kavramının en önemli olduğu anlardan biridir" diyen İl Müdürü Hondu, "İşte biz o anlardan itibaren personellerimizin yanlarındayız. Dünyaya gelen bebeklerimizin ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak olan malzemelerin yer aldığı seti çalışanlarımıza veriyoruz. Hediye setimiz ile ilgili bebek sahibi olan personellerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Uygulamamız sürecek. Yeni anne veya baba olan tüm personellerimize bir kez daha ‘Allah analı babalı büyütsün’ diyorum. " şeklinde konuştu.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49