Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Pasajda Kaçak Cep Telefonu Operasyon
Şanlıurfa'da her türlü elektronik cihaz satışı yapılan Kapaklı Pasajı ve çevresindeki diğer pasajlara başta kaçak telefon operasyonu düzenlendi.
Sabah saatlerinde 200 Polisin ani baskın yaptığı pasajda 3 kişi gözaltına alındı. Adresleri önceden belirlenen işyerlerine yapılan baskınlarda polisle iş yeri arasında zaman zaman münakaşa çıktı. Polis, yaptığı aramada bir dükkan içerisinde çok sayıda kaçak telefon ele geçirdi. Sabahın erken saatlerinde operasyon düzenleyen polis, pasajın önünde dükkanların açılmasını bekledi. Edinilen bilgiye göre açılmayan bir dükkanı polis, çilingirle açtı. Pasaj genelinde arama yapan polis, çok sayıda kaçak telefon ele geçirirken, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın ismi öğrenilmezken, pasajdaki diğer esnaflar basın mensuplarının görevini yapmasına engel olmaya çalıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49