Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Ova Çiftçisinden Çelik Sevinci
Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in 64. Hükümet kabinesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak açıklanması tüm kentte olduğu gibi çiftçi camiasında da heyecanla ve sevinçle karşılandı.
Çiftçi camiası adına değerlendirmede bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, ‘Hak yerini buldu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanının tarımın başkenti Şanlıurfa’dan olması çok önemliydi. Sayın Faruk Çelik daha önce yaptığı başarılı işleri bu kez de tarımda yapacağına dair inancımız tamdır. Ülkemize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun. ‘dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kendisine sunduğu 64. Hükümeti onayladı. Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak Bakanlar Kurlunda yer aldı. Daha önce yine Şanlıurfa Milletvekili olan Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak kabine de yer almıştı. Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in Kabine’de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak yer alması kentte ve çiftçilerce memnuniyetle karşılandı. Bir tarım kenti olan ve GAP’ın Başkenti olarak nitelendirilen Şanlıurfa’dan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanının kabine yer alması ülke ve kent tarımı açısından büyük önem taşıdığı açıklandı.
HAK YERİNİ BULDU
Kentin en büyük çiftçi kuruluşu Şanlıurfa Ziraat Odası adına açıklamada bulunan Başkan Ahmet Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak kabinede yer almasını ‘hak yerini buldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı’nın tarımın başkenti Şanlıurfa’dan olması çok doğru bir karardır’ değerlendirmesinde bulundu.
ŞANLIURFA TARIMI ŞAHLANACAK
Tarımı ve çiftçiyi yakından ilgilendiren Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanının Şanlıurfa’dan belirlenmesine ilişkin açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Eyyüpoğlu, ‘Şanlıurfa GAP’ın ve Tarımın başkenti, bir tahıl ambarı görevi gören bir ildir. Bu yüzden Gıda, Tarım ve ayvancılık Bakanın Şanlıurfa’dan olması çok önemliydi. Sayın Bakan Faruk Çelik, geçmişte de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak önemli- başarılı işlere imza atmıştır. Aynı başarıyı Tarım Bakanı olarak göstereceğine dair güvenimiz tamdır. Şanlıurfa çiftçisi olarak her projede sonuna kadar kendisinin destekçisiyiz ve yanındayız. Ülke ekonomisine tarım alanında önemli girdiler sağlayan Şanlıurfa’nın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Çelik ile birlikte çok daha büyük işler başaracağına eminimiz. Bu anlamda Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Faruk Çelik’in kabinede yer almasında etkisi bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz. Gıda Tarım Bakanı olarak Sayın Faruk Çelik’in olması başta ülkemize ve tüm çiftçilerimize hayırlı olsun.’ Dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49