Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Otopark sorunu ne zaman çözülecek!
Şanlıurfa’nın temel sorunlarından biri haline gelen otopark sorununa çözüm üretilmiyor.
Şanlıurfa kent merkezinde otopark yetersizliği dolayısıyla araçlarını yol kenarına park eden sürücüler, bu anlamda diğer sürücülere zorluk yaşatıyor. Şehir merkezindeki birçok yerde olduğu gibi çocuk hastanesinin yakınları da park sorunuyla karşı karşıya. Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne giden yolda araçların, yolun her iki tarafına park edilmesi yolun daralmasına neden olurken, bu sebepten ötürü zaman zaman sürücüler arasında kavga çıktığı belirtiliyor. Hastane çevresi olması nedeniyle zaman zaman ambulansın da kullandığı yolun bu şekilde dar olması tepkilere neden olurken, vatandaşlar, otopark sorununun artık çözülmesini istedi. Kent merkezinin her bölgesinde otopark sorunu yaşandığını kaydeden Mesut Yıldırım adında bir vatandaş, belediyenin bu anlamda adımlar atması gerektiğini öne sürerek, “Şanlıurfa’nın hangi bölgesinde otopark sorunu yaşanmıyor ki? Hangi tarafa gitsek, otopark sorunuyla karşılaşıyoruz. Belediyenin artık bu duruma bir çözüm üretmesi gerekiyor. Balıklıgöl çevresi, hastanelerin çevresi park edilen araçlardan geçilemiyor, oysa ki bu gibi yerlerin yakınında yolların geniş olması lazım. Bu gibi yerlerin etrafında mutlaka otoparkların yapılması gerekiyor. Hastane yolunun otopark olarak kullanılması mantıklı mı? Belediyenin otopark sorununa artık bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Öte yandan araçların bu şekilde park edildiği yollarda ya kaldırım yok, ya da ancak bir kişinin geçebileceği kadar dar yapılmış.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49