Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Otobüs beklemek kolaylaşıyor
Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Şanlıurfa’da çeşitli serinleme yöntemlerine başvuruluyor.
Türkiye’nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa’da vatandaşlar sıcak havalardan bunalırken, farklı serinleme yöntemleri uygulanıyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi de şehir içi otobüslerin merkezine su püskürten hortumlar yerleştirdi. Toplama merkezindeki bu serinleme yöntemi vatandaşların olumlu tepkisi aldı. Sıcak havada otobüs beklemenin zor olduğunu belirten vatandaşlar, bütün duraklarda bu serinleme yönteminin uygulanmasını istedi. Kentte hava sıcaklığı altında çalışmak zorunda kalan esnaflar da kendi yöntemlerine göre serinleme yöntemleri yaparken, aşırı sıcaklar nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Toplama merkezindeki serinleme yöntemi sayesinde serin ortamda otobüs bekleyen vatandaşlar, bu uygulamanın güzel olduğunu söyleyerek, “bilindiği gibi havalar çok sıcak, yaz aylarının başında otobüslerde klima da çalıştırılmıyordu, iyice bunalıyorduk. Ama şimdi otobüslerde klimalar çalıştırılıyor. Toplama merkezinde serinleme çalışmaları yapıldı. Bu şekilde insanlar daha rahat ediyor. Belediyenin aynı şekilde bütün duraklara bu yöntemi yapmalarını bekliyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49