Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

OSM Hastanesi Açılıyor Mu?
Şanlıurfa’da 01 Ocak 2016 tarihinde SGK anlaşması feshedilerek kayyum atanan OSM Hastanesi alınan son karar ile T.C Sağlık Bakanlığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek binası olarak hizmet vermesine karar verildi.
OSM Hastanesi binasının Milli emlak müdürlüğü hastaneyi Kamu hizmetine sunulmak üzere Şanlıurfa il sağlık müdürlüğüne tahsis edildiği bilgisi verilen açıklamada “Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hastanenin, T.C Sağlık Bakanlığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye Ek binası olarak 25.07.2016 tarihinde sağlık hizmeti sunmak üzere gerekli çalışmaları yapmıştır” denildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49