Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Öğrenciler  bitlendi
Şanlıurfa’da özellikle kenar mahallerindeki  okullarda öğrenciler bitlendi. Bir çok aile Attarlardan bit ilacı temin etti.
Şanlıurfa'da başlayan 2014-2015 öğretim sezonun çok sıkıntılı başladı. özellikle Lise okullarında kitapların yarısı dağıtıldı diğer yarısı iki ay gecikmeli geldi. Kent merkezinde özelikle kenar mahallerin bir çok okulunda su problemiyle birlikte temizlik sıkıntısı yaşanırken öğrenciler bitlendi.
Bit kent merkezinde bazı kenar mahallerinde , görüldüğü gibi şehrin gelişmiş mahallelerinde de rastlandı. daha önceki yıllarda Milli Eğitim Müdürlüklerinin mücadele ettiği bit salgınıyla ilgili son yıllarda bir çalışma yapılmadı.
Aileler tedirgin bir öğrencide görülen bit diğer öğrenciye de geçiyor. öğrenci velileri eczanelerin yanı  sarı Haşimiye meydanından bulunan Attar satıcılarında hücum etti.
Veliler Attarlarda bulunan bitkisel ilaçları alıyor. Haşimye çarşısında bulunan Attar satıcılarından Bakır Demirkol," Bugünler bit ilacına büyük talep var daha önceleri köylü kesimin rağbet ettiği bitkisel ilaca artık şehir merkezinden de ilgi var. Şehir merkezinden gelen Aileler çekinerek ilaç istiyorlar belki daha önce başlarında öyle bir olay gelmemiş, ilaç bitkisel olup herhangi bir yan etkisi yoktur"dedi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49