Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Öğrenci harçlığının bayramda çıkarıyor
Şanlıurfa'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban kesecek vatandaşlar, bıçak bileyicilerine akın etti. üniversite öğrencisi harçlığının çıkarmak üzere Baba mesleğini icra etti.
Şanlıurfa'da Kurban Bayramına sayılı günler kala bıçak bileyicilerinin sokaklarda görülmeye başladı. Kurban Bayramı öncesi bıçak biletmek isteyen vatandaşlar bıçakçılara akın ederken, bıçakçılar da siparişleri yetiştirmek için yoğun mesai harcıyor. Aileden gelen bıçakçılık sanatını üniversite harçlığının çıkarmayan isteyen Yusuf Temur,  sokak sokak gezerek bayram öncesi bıçak biletmek isteyen vatandaşları hizmet veriyor.
Baba mesleği olan Bıçak bileyicisi Yusuf Temur, "Ben üniversite öğrencisiyim bu meslek baba'dan kalma yılda bir sefer yapıyorum, Kurban Bayramına 10 gün kala Şanlıurfa'da sokakları tek tek dolaşıyorum üniversite harçlığımı çıkarıyorum"dedi.
Temur," Kurban kesecek vatandaşlar bayramın yaklaşmasıyla bıçaklarını bilemeye getiriyorlar. Bıçakların bir tanesini 2 liradan bil eliyoruz akşam geç saatlere kadar devam ediyoruz. Bayağı bir yoğunluk var, yetişmeye çalışıyoruz" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49