Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Nihat Taş Haliliye'den Aday Adayı Oldu

Ak Parti Genel merkezi tarafından aday adayı için tanınan sürenin son saatlerinde Haliliye ilçe Belediye Başkan aday adaylığı için sürpriz bir isim resmi müracaatını yaptı. Eski Şanlıurfa Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Bağımsız Denetçiler Dernek Başkanı Nihat Taş oldu. Haliliye İlçe Başkanlığına müracaat eden Taş'ın belgelerini ilçe başkan vekili teslim aldı.

NİHAT TAŞ KİMDİR?

1965 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Nihat Taş, Yüksek Öğrenimini Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümünde okudu. Şanlıurfa Defterdarlığı Topçu Meydanı Vergi Dairesi Müdürlüğünde 5 yıl Tahakkuk Servis Şefliğinde görev yaptıktan sonra istifa etti. 1989 Yılından itibaren Serbest Muhasebeci, 2004 yılından sonra Mali Müşavir olarak kendi iş yerinde halen faaliyette bulunmaktadır.

1992 yılında Şanlıurfa SMMM Odası Yönetim Kurulu Üyesi, 2004 yılından beri Şanlıurfa SMMMO Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptı. 2014 Aralık ayında Bağımsız Deneti Ünvanı almıştır. Şanlıurfa Kent Konseyi Başkanlığı ve Şanlıurfa Polis Gücü Başkanlığı görevlerinde bulundu. Taş, evli ve dört çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
urfali63 5 yıl önce

Bu adamı yazık etmeyin böyle adam zor gelir

banner24

banner49