Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Nebati,doğalgaz çalışmasını başlattı
7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kalırken, siyasiler seçmenlerle birlikte olmaya devam ediyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu veŞanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kırsal alanda seçmenle bir araya gelerek AK Partiye destek istediler. Şanlıurfa'da faaliyet gösteren Yetimoğlu Gruba ait Şantiyeye gelen Eyyüpoğlu ve Güvenç, Şantiyede çalışan işçilerle sohbet ettiler.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Seydi Eyyüpoğlu ise, AK Parti kadroların hizmet ürettiğini, diğer partilerin iftira attığını söyledi. 
 
Biz birbirimizi öldürürken, diğerleri ülkeyi soyuyor
Urfa'nın bölgesinde parlayan bir yıldız haline geldiğini belirten Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, “Bu milletin Arab'ının da, Kürd'ünün de, Türk’ünün de temsilcisi AK Partidir. Yeter artık, birbirimizi öldürmeyelim. Çalışalım çabalayalım, ekmeğimizi üretelim. Okullarımızı, hastananelerimizi çoğaltalım. Bu kavgalardan, ölmeden, öldürmeden biz kaybediyoruz. Biz birbirimizi öldürürken, diğerleri ülkeyi soyuyor ve adamlar bütün yapılanları yerle bir ediyor. Öyle bir adam çıktı ki ortaya, bütün faizcileri yerle bir ederek milleti yani sizleri ortaya çıkardı ve söz milletindir dedi. Pazar günü Topçu Meydanında sizlere seslenerek, 'biz hizmetkârız, bizim şerefimiz hizmet etmektir’ dedi. Bizim inancımız bu. Allah Resulü diyor ki, 'insanların en hayırlısı, insanlara en çok hizmet edendir' ifadelerini kullandı.Bakınız, Akçakale Kavşağı, Çevik Kuvvet ve Sırrın Kavşağını karayollarına toplamda 60 milyona ihale ettirdik. Kuzey Batı çevre yolu için de 26 Haziran'da ihale gününü aldık. Benim boynumu bükmeyin, hükümet olsun gidip bunları alalım ve Urfa'mızı geliştirelim. Bin 700 yataklı hastahaneyi özel şirket yapacak, devletin cebimden para çıkmayacak. İstikrar olmazsa, hiç bir şey yapamayız. Bugün sizlerle bizleri buluşturan iş adamı Emim Yetim'e teşekkür ederim” dedi.
 
Yaklaşan seçim öncesi seçmenin boş vaatlerle kandırılmaya çalışıldığını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ise,7 Haziran seçimlerinin Türkiye'nin kritik seçimi olduğunu belirterek, “Şanlıurfa'da son 4 yılda her alanda ciddi yatırım ve hizmetler gerçekleştirdik. Büyükşehir belediye sınırında bulunan Urfa'nın köy, mezra,ilçelere hizmetler daha da artacak” diyerek AK Partiye destek istedi.
 
Allah'ın yarattığı en güzel varlık insandır
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Köy köy, mahalle mahalle, ev ev geziyoruz. 7 Haziran'da bizi devirmek istiyorlar, çalışanın kafasını ayrı, emeklinin kafasını ayrı karıştırıyorlar.Aynı şekilde Türk’ünde Kürd’ünde. Bir tane hoca Amerika'da, burada ‘Türkiye'de Kürt yok’ diye, yine‘Türkiye Türklerindir’ diye batıda propaganda yapan bir MHP var. Yanında ben Kürt partisiyim diyen bir HDP var. Ortalarında Kürt mü, Türk mü, Alevi mi, Ulusalcı mı, Aydın Doğan'cı mı, belli olmayan bir Kılıçdaroğlu var. Hep bir şekilde bu AK Partiyi yıkalım diyorlar. Benim asgari ücretli çalışan kardeşime, ekmeğini zor çıkaran bu kardeşime ne vaat ediyorsun. AK Parti nasıl bir Türkiye teslim aldı? Nereye getirdi, siz ne teslim ettiniz, ne yapacaksınız?Ben asgari ücreti Bin 500 lira yapacağım diyorlar. Öteki hızını alamıyor, ben 2 Bin 500 yapacağım diyor. Bir ötekisi de diyor ki ben mazotu 1 buçuk lira yapacağım. Peki, durum ne? Durum şu; Tayyip Erdoğan'dan Allah razı olsun, 100 yıldır İslam coğrafyasında oynanan oyunları bozdu. Bize öğrettikleri kutsal devleti bir kenara çekti. Dedi ki; 'devletler kutsal olmaz, kutsal olan insandır. Allah'ın yarattığı en güzel varlık insandır. Allah'ın birinci derece muhatabı insandır. Dolayısıyla insanı öne alacağız. Arap olabilir, Kürt olabilir, Türk olabilir. Devletler, hizmet ettiği müddetçe kutsaldır. Artık Valinin yakasına yapışıp hesap soruyorsunuz, Bakanlara ulaşabiliyorsunuz. İllerin başına seçtiğiniz adamlar geldi, herkes eşit dediniz. Herkes Allah indinde nasıl ki eşitse burada da eşit dediniz” diye konuştu.
 
Yetimoğlu Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Yetim ile bir süre sohbet eden Milletvekili Eyyüpoğlu ve Başkan Güvenç, asfalt planeti, taş ocağı ve beton santralinde çalışan işçilerden de AK Partiye destek istediler.
Nebati, Eyyüpoğlu ve Güvenç doğalgaz çalışmasını başlattı;
Nebati; “Biz çalışana mikrofon da tutarız, başımızda da taşırız”
 
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde doğalgaz boru hattı kazı çalışması, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç tarafından 5 mahalleyi kapsayacak olan doğal gaz boru hattı kazı çalışmasını başlatıldı. Doğalgaz boru hattı kazı çalışması başlatılırkenŞanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç dua etti, mikrofonunu da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati tuttu. Gülüşmeleri gören Nebati, “Çalışana mikrofon da tutarız,başımızda da taşırız" dedi.
 
Ahmet Yesevi, Devteşti, Açıksu, Süleymaniye ve Sırrın Mahallelerini kapsayan doğalgaz ara boru hatlarının yapımı törenle start aldı.
Ahmet Yesevi Mahallesinde düzenlenen törene, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Nureddin Nebati, Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyyüboğlu, AK Parti İl başkanı Av.Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Meclis üyesi Halil Yetkin, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Tören öncesinde Nebati’ye soğuk Meyan kökü Şerbeti ikram edildi.
 
Törende konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 48 kilometrelik doğalgaz hattını da programa aldırdıklarını belirtti.Kazı çalışmasının başlatılması için dua edecek bir cami imamının bulunamaması üzerine, duaya Başkan Güvenç başladı. Ellerini açarak dua eden Güvenç’in mikrofonunu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati tuttu.Duanın ardından kısa bir espri yapan Güvenç, “Bana da dua ettirdiyseniz, bu iş bitmiştir” dedi.
 
Nebati ise, “Bizim düsturumuz hizmettir. Biz halkın hizmetçisiyiz. Biz konuştuğumuzu yaparız, ama başkaları konuşur, AK Parti yapar” diye konuştu.
 
Daha sonra iş makinesinin üzerine çıkan Nebati ve Güvenç, kepçe ile ilk kazıyı başlattı.
Kepçe üzerinde de kısa bir konuşma yapan Genel başkan Yardımcısı Nebati, “Bizim için önemli olan hizmettir, çalışmaktır. Hizmet eden ve çalışan herkesi olduğu gibi belediye başkanları da sırtımızda taşırız. Belediye başkanımız da çok çalışıyor. Başkanımıza mikrofon da tutarız, sırtımızda da taşırız” dedi.
 
Nebati'denSKM'de istişare toplantısı;
“SKM çalışırsa, biz kazanırız”
 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili adayı Nureddin Nebati, İl SKM Başkanlığını ziyaret ederek çalışanlarla istişare toplantısı düzenledi. Nebati, “Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) çalışır ve ne kadar başarılı olursa bizde o oranda seçimi kazanırız” diyerek kendilerinin de her zaman SKM’nin yapacağı programlar doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ve zaman zaman da vatandaşların taleplerini geri çevirmemek için gayret gösterdiklerini söyledi.
 
SKM Başkanı Süleyman Elgün’den çalışmalarla ilgili genel bilgiler aldıktan sonra tek tek SKM Birim çalışanlarından neler yaptıkları, nasıl bir çalışma yürüttüklerini dinledi.
 
Çalışmaların takipçisi olunmalı
Her birim çalışmasını dinledikten sonra uzun uzun bilgiler aktaran AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, çalışmaların titizlikle yapılması ve mutlaka takibinin de yapılması durumunda ne derece başarılı bir çalışma yapılmış olacağının görülebileceğini söyledi.
Nebati, yapılan çalışmaların kamuoyuna yansıtılmasının da çok önemli olduğunu ve bu görevin başarılı bir şekilde yürütülürken, sonucunun da görülmesi açısından başka bir arkadaşın da mutlaka takip etmesi gerektiğini belirtti.
 
Milletin hizmetinde olduğumuz unutulmamalı
Nureddin Nebati, özellikle Milletvekili adaylarının çalmadık kapı, ayak basmadık yer kalmayıncaya kadar çalışmaları yaparken, kendilerine iletilen sorun ve taleplerin de değerlendirilmesi için bilgilerin ilgili birimlere, yetkililerine iletilmekte fayda olduğunu, zaten AK Parti olarak milletin hizmetinde olduklarının unutulmaması gerektiğini söyledi.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49