Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Nebati, Karavanadan Yemek Yedi İşçilerle Sohbet Etti
 AK Parti Genel Başkan yardımcısı Dr.Nureddin nebati, ziyaret ettiği Organize sanayi bölgesindeki tekstil fabrikası işçileri ile birlikte karavanadan yemek yedi.
 
  AK Parti genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Dr. Nureddin Nebati, seçim gezileri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte Şanlıurfa Organize Sanayi bölgesindeki fabrikaları gezdi.
 
İplik, çuval, tekstil ve plastik fabrikalarını gezen Nebati, fabrika sahipleri ve sorumlularından çalışan sayıları, ihracat ve üretimleri hakkında detaylı bilgi aldı. Fabrika çalışanları ile de sohbet eden Nebati ile berberindeki belediye başkanları Güvenç ve Ekinci, işçilerle birlikte karavanadan yemek alırak, bayan işçilerin arasına oturdu. Yemek yiyen Nebati ve belediye başkanları uzun süre bayan işçilerle sohbet etti. İşçilerin sorunlarını da tek tek dinleyen nebati ve belediye başkanları, 2002 öncesindeki Türkiye’yi anlattı. Yeni Türkiye için destek isteyen Nebati, “2002 öncesindeki Türkiye’de huzursuzluk, güvensizlik vardı. Çiftçi aldığı mahsulden, çalışanlar aldıkları maaşlardan memnun değildi. Bırakın sıralarda defter kitabı, öğretmen hatta okul bile yoktu. Şimdi ise hemen herkeste klimalı araçlar, iki,4 çeker traktörler var. Her şeyden önce huzur var, güven var, istikrar var. Gençler bilmez ama o günlere yetişen insanlar neler yaşandığını çok iyi biliyor” diye konuştu.
 
 Nebati’nin karanfil dağıttığı gençler ise AK Parti’yi desteklediklerini söyleyerek, ziyaret için teşekkür etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49