Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Murat Boz Gala İçin Urfa’da
 Animasyon filmi 'Kahraman İkili'ye ses veren şarkıcı Murat Boz, filmin galası için Alışveriş  Merkezi'ne gelerek hayranlarıyla buluştu.

Yeni neslin en gözde starı Murat Boz, henüz vizyona girmeyen filmi birçoğu hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş Şanlıurfalı yüzlerce çocuklarla izledi. Sanatçı Murat Boz, çocuklara kendi aldığı oyuncak gitarlar, orglar, bağlamalar hediye edip tek tek fotoğraf çektirip imza dağıttı.

1 Kasım'da vizyona girecek Pinema Film'in getirdiği, ''Tüm zamanların en baba hindi filmi'' olarak duyurulan ve Türkiye'de dünya ile aynı anda 1 Kasım'da vizyona girecek Jimmy Hayward yönetmenliğindeki Kahraman İkili (Free Birds) adlı filmde Baş karakter Hindi Reggie'yi ünlü şarkıcı Murat Boz seslendiriyor. Macera arkadaşı Jack'a ise oyuncu Uğur Taşdemir ses veriyor.

Murat Boz, "Balıklıgöl'e gezdik. Tarihin sıfır noktası olarak adlandırılan Göbekli Tepe'yi gezdik. Buralar çok güzel yerler. Hem tarih açısından hem de yemekleri açısından önemli bir konumda. Herkesin buraları gelip görmesini istiyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49