Öne Çıkanlar tazıye kedı urfaahber zam madde

Bu haber kez okundu.

Muhtar, “Bir Yıllık Belediye İcraatları Bize Uğramadı“
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesine bağlı Çamlıdere Mahallesi muhtarı Yasin Çiçek 1 yıllık Belediye icraatlarından yararlanmadıklarını iddia etti.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı 150 haneli 2 bin 700 nüfuslu Çamlıdere Mahallesi seçimden önce vaat edilen proje bir yılın ardından yer alan hizmetlerini alamadıklarını iddia ettiler. Alt yapı ve içme suyu hizmetlerinden yoksun olduklarını ve ilkel yöntemlerle açılan kuyulardan içme suyu sağladıklarını ifade eden Çamlıdere Mahalle Muhtarı Yasin Çiçek, belediye başkanlarına sitem etti.
Çamlıdere Mahalle Muhtarı Yasin Çiçek,” Ben Haliliye Belediye Başkanımız sayın Fevzi Demirkol’un televizyonda konuştuğunu gördüm şok oldum. Ben Mahallemde şuana kadar hizmet görmedim, benim yolum yok, suyum yok hiç bir hizmetim yok Başkanın programını hayretle izledim, seçimden bu yana bir yıl geçti. Ama biz hizmet göremedik Bir sağlık ocağına hasta giderken çamurdan dolayı ayağına çizme giymesi gerekmektedir. Bizim mahallemiz yerleşime yakın bir yerde o kadar dilekçe verdim şuana kadar bir hareket yok. İçme suyumuz yok, yolumuz yok, parke taşımız yok, kanalizasyonumuz yok pislik içinde mücadele ediyoruz. Her hafta Belediye Başkanına gidip dilekçe veriyorum ama netice yok örnek gösterilecek mahalle iken şimdi hepsinden geri kaldık gelip bize baksınlar halımızı görsünler birisi köyümüze gelsin. Büyükşehir mi Haliliye mi geliyor gelsinler de halımızı görsünler her zaman yaparız ederiz diyorlar ama hangi yıl yapılacak.  Bu bir yılda yine geride kaldık bence daha çok kalacağız. Ben artık Başbakan’a sesleniyorum hani yolsuz susuz, kanalizasyonsuz mahalle kalmayacak benim köyümde de hepsi mevcut olduğu gibi duruyor hizmet yok.”
Haliliye bağlı olduklarını ve her hafta dilekçe verdiğini vurgulayan Muhtar Çiçek,”Hastalar bir sağlık ocağına giderken çizme giyerek çamurdan korunmaya çalışıyor alt geçitten geçilemiyor pislik dolu, 140 tane hanem şehre göç etmiştir. 665 dönümlük meram var. Büyükşehir ve Haliliye Belediyesine dilekçe verdim imar çıkarmak için ama kimseden ses çıkmadı Başkan çıkıp televizyonda her yeri yaptım diyorsa gelip benim mahallemi de yapsın benim bir hakkım yok mu benim halkım zehir su içiyor, çamur içinde Başkan birde bize baksın ben icraat yaptıklarını görmedim “dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49