Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Motorcuları eşyaları için öldürmüş
 Motosikletle İstanbul 'dan Güneydoğu turuna çıkan ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde ölü bulunan Abdullah Türk ile Engin Öksüz'ün katil zanlısı yakalandı.

İstanbul'dan bir ay önce motosikletle Güneydoğu turuna çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamayan Engin Öksüz ile Abdullah Türk, Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde metruk bir evde başları taşla ezilip, silahla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Öksüz ve Türk'ün cenazeleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Katil ve katillerin bulunması için özel 20 kişilik ekip kuruldu. Mobesse, güvelik kamera görüntülerinden kullanılan motosiklet 39 yaşındaki Hasan Yılmazer ait olduğunu tespit eden özel ekip Yılmazer’i gözaltına aldı. Öldürülen Abdullah Türk’e ait olan saati koluna takan Yılmazer   İfadesinde Zanlı motorcuları gezdirmek bahanesiyle tanışmış daha sonra motorcuların üstündeki eşyaları beğendiğini itiraf eden zanlı motorcuları Halfeti’nin Çekem mahallesine götürüp orada silahla öldürdüğünü itiraf etti.  Zanlı ayrıca motorcuların üzerindeki mont, kask, cep telefonlarını ve eşyaları alıp bir kısmını evinde sakladığını bir kısmını da bir tarlada gömdüğü yerleri polislere gösterdi Halfeti’nin bir köyünde ikamet eden ve boş gezen cinayet zanlısı Hasan Yılmazer Halfeti'de olay yerinde yapılan tatbikatın ardından zanlı Halfeti’den alınarak Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49