Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Misafirhane Palas
Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde yapılan erkek ve kadın  misafirhane, 5 yıldızlı otelleri aratmıyor. Hasta yakınları hastalarını şark odasına bekliyor.

Hastane yönetimi tarafından refakatçilere özel yaptırılan misafirhane, hasta yakınları tarafından takdir topluyor.  Şark Köşesi dekorunda döşenen misafirhanenin içerisinde dev ekran televizyon, salon tipi klima, ısıtıcı petekler, yatak, yastık ve döşekler bulunuyor.
 
Hastalarının taburcu edilmesini beklerken mağdur olmadıklarını belirten vatandaşlar, “ Allah bu projeyi hayata geçirenlerden ve hastane yönetiminden razı olsun” temennisinde bulundu.
 
Misafirhanede bir yakına Trafik kazası geçiren Adana’den gelen Abdullah Erçik” Misafirhane çok güzel serin garibanların hastaların beklemek için iyi bir yerdir. Benim amcam burada kaza yapmış bizde Adana’den geldik misafirhanede bekliyoruz dedi”

Kadın ve Erkeklere misafirhaneler ayrı ayrı düşünülmüş hastalarını bekleyen vatandaşlar şark odasını andıran misafirhaneden uyku ihtiyaçlarını gideriyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49