Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Minibüs sürücüsünün cenazesini yakınları aldı
Şanlıurfa'dan Afyon Karahisar'a çalışmak için yola çıkan Suriyeli mülteciler trafik terörüne kurban gitti. Suriye'deki iç savaştan Esad'ın zulmünden Kurtulan ve Türkiye'ye sığınan 5 çocuk 3 bayan 13 kişi trafik kazasında hayatlarını kayıp etti. Kaza Dün Akçakale karayolu Gaziantep kara karayolunu bağlayan Çevre yolunda Bakır Karaca (22)yönetimindeki Yolcu minibüsü ile Beton mikseri ile  kafa kafaya çarpıştı. Kazada 1 bebek 13 kişi öldü 8 kişi de yaralandı
Minibüs Ters Yönden Geldi İddiası
Şanlıurfa- Gaziantep karayoluna çıkmak için bağlantı yolunu kullanan ve Akçakale yönüne giden Bekir Karaca, yönetimindeki 33 DGZ 31 plakalı minibüs iddiaya göre sis nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü yolda şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen beton mikseri ile çarpıştı. Beton mikserinin peşinden gelen otomobil de bu araçlara arkadan bindirdi. Kazada 1'i Türk 13 kişi öldü
Biri Türk 13 kişinin otopsi yapılmak üzere önce cenazeleri Şanlıurfa adli tıp kurumuna getirildi otopsileri yapılan 5 çocuk 3 bayan 13 kişinin Cenazeleri Mehmet Akif Eğitim ve araştırma hastane morguna konuldu. 8 yaralıların tedavileri devam ediyor . kazada ölenlerin isimleri belli oldu. Geç saatlere kadar süren otopsi işleminde yakınlarının teşhis etmesiyle kimlikleri belirlenen cesetlerin Feyiz Ramazan, Betül Ramazan, Halit Ramazan, Rukiye Semah, Halit Ramazan, Fayiz Ramazan, Rafah Selim,  İkbal Selim, Emel İcil, Hatun Heçel Selim, Rıdvan Hasan ve Semah Selim olduğu belirtilendi.
 
Minibüs sürücüsünün cenazesini yakınları aldı
Şanlıurfa adli tıp  kurumunda dün gece Otopsisi yapılan daha sonra Mehmet Akif Eğitim ve araştırma hastane morguna konulan minibüs sürücüsü Bakır Karaca (22)sabah yakınları tarafından defin edilmek üzere morgdan alınarak Yeni Aile mezarlığına defin edildi. Morg önünde sürücüleri sinir krizi geçirdi. bir kadın kendini cenaze aracın önüne attı.
Kazada Ölen Şoförün kardeşi Bir hafta önce intihar etmiş
13 Kişinin öldüğü kazada Minibüs Şoförü de kazada hayatını kayıp etti. Kazada ölen minibüs Şoförün bir hafta önce Ağabeysisi Casım Karaca borcundan dolayı intihar ettiği belirtildi.
Savaştan kaçtılar trafik teröründe can verdiler
Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler Şanlıurfa'dan Afyon Karahisar'a çalışmak üzere yollan çıktıları belirtildi. Acı tablo Suriyelerin peşini bırakmadı. Suriye'de Esad ve IŞID zulmünden kaçan Suriyeli mülteciler mevsimlik işçi olarak yola çıktıkları anda Trafik terörüne kuran gittiler.
Adli tıp kurumunda otopsileri yapılan Suriyelilerin cenazesi Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastane morguna konuldu. Suriyelilerin cenazeleri yakınları tarafından Suriye'nin Rakka kentine bağlı Tellabyat ilçesine götürüleceği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49