Öne Çıkanlar kedı tazıye urfaahber pasaj Cinnet Getirip Ailesinden 5 Kişiyi Öldürdü

Bu haber kez okundu.

Mikrocerrahi Usulu ‘perforator flep’ cerrahisi Yapılıyor
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi plastik cerrahi polikliniğine başvuran Abdürrahim Kırlangıç isimli hasta 42 yaşında futbol maçında aşil tendonu kopmuş ve ameliyat sonrasında o bölgede yumuşak doku enfeksiyonu gelişen bir hastadır. Bu nedenle çok defa ameliyat olmuş, uzun süre il dışı ileri merkezlerde deri nakilleri ve lokal ameliyat seçenekleri denenmiş fakat başarılı olmamıştır. Kliniğimize başvuran hastaya, bölgenin tamamen temizlenip açık kalan bölgeye uyluk ön yüzden alınan cilt dokusunun damarlarıyla birlikte alınarak serbest olarak eksik olan bölgeye mikro cerrahi yöntemlerle taşınması ameliyatı başarıyla yapılmış ve hasta kısa bir sürede sağlıklı yaşamına kavuşmuştur. 
 Yapılan ameliyatta  ‘perforator flep’ cerrahisi olarak bilinen plastik cerrahide son dönem uygulanan ve Türkiye’de belli ileri merkezlerde yapılabilen bir ameliyattır. 
Son dönemde hastanemizde çok sayıda Suriyeli hastalara sağlık hizmeti verilmektedir. Özellikle ciddi ateşli silah yaralanması hastaları başvurmaktadır. Çoğunda ciddi doku kayıpları olan ve mikro cerrahi gerektiren doku nakli uygulamaları gerekmektedir. Bundan böyle Şanlıurfa Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Mikro cerrahi Ameliyatları Yapılmaya Başlanmıştır.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49