Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber sanlıurfa tazıye kedı

Bu haber kez okundu.

Mescid-i Aksa saldırısına tepki
Şanlıurfa'da, İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya saldırması üzerine  cuma namazı sonrası Dergah cami önünde  protesto edildi.
Şanlıurfa Balıklıgöl yakınındaki Dergah Camisi'nde cuma namazı sonrası toplanan vatandaşlar İsrail'i protesto etti. Vatandaş taşıdıkları dövizlerle tekbir getirerek İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa'ya saldırmasının protesto etti.
DİN-BİR-DER adına açıklama yapan Hüseyin Bakırcı," İsrail’e karşı Müslüman ülkelerinin İslam birliğini ve İslam Barış Gücünü oluşturmak olması gerektiğini savundu.  Bakırcı ‘’Bugün zannedildiği gibi ve telaffuz edildiği gibi bir Ortadoğu’da ki bir Filistin Sorunu yoktur. Sorun aslında İsrail’in çıban başı olma sorunudur.  İsrail sorunu ancak Müslümanların güç birliği kurması ile çözüme kavuşabilir. ‘’ dedi.
Grup okunana duanın ardından dağıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49