Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Mersin’de yaşayan Şanlıurfalılardan tam  destek
Mersin CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Dr.Necdet Tamamoğulları,Urfahaberler .com’a  önemli açıklamalarda bulundu. Tamamoğulları,herkesi kucaklayacaklarını, eşit ve adaletli hizmet gerçekleştireceğini söyledi.
CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Dr.Necdet Tamamoğulları  yaptığı açıklamada  Akdeniz'i almak zor değil kolay. Türkiye'nin 81 ilin insanların yaşadığı yer. Gerçekten de Türkiye'nin tüm renkleri var. Tüm mezheplerin, inançların renklerin yaşadığı ve cumhuriyet ideolojisinin olduğu yerdir Akdeniz.Çünkü CHP'nin yaklaşımı da budur. Ben Akdeniz'de okudum, büyüdüm 21 yıldır da dahiliye uzmanıyım.Herkesi tanıyorum. Sokak sokak her yeri iyi bilirim. Birçok vatandaşımızın evine misafir olmuş ve birlikte yemek yedim. yani her yerde hastalarım var. Kısaca tüm insanları yakından tanıyorum. Yaşam biçimlerini biliyorum ve hepsine saygı duyuyorum."dedi. CHP'nin herkesin kendini ifade etmesine destek veren bir parti olduğunu vurgulayan Tamamoğulları, " Kadınların haklarını veren, sokağa çıkmalarına izin veren ve sahip çıkan hangi partilerdir?. CHP tüm bunları gerçekleştiren bir partidir."dedi. "Akdeniz'in partisi CHP'dir" diyen Tamamoğulları, CHP'nin ideolojisinin Akdeniz'in tababına uygun olduğunu, bu vesile ile esnafa, engellilere, evlere, kadınlara yani herkese ulaşacaklarını sözlerine ekledi.
Mersin CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Necdet Tamamoğulları, " Mersin'de üçe ayırıyorum. Birincisi eski Mersin dediğimiz kesim, ikincisi göçle kurulan Mersin ve üçüncüsü de yeni Mersin. Yerel yönetimlerin görevi vizyonu olan bir kent yaratmak. Biz de tüm olanakları herkesin kullanabileceği, faydalanabileceği bir Akdeniz yaratacağız. Geldiğimizde hizmeti eşit vermeyi, ayırt etmeksizin herkesi kucaklayacağız. Sosyal demokrasinin gereği, yöneticiler eşit ve adaletli olmalıdırlar.Benim bakış açım böyledir"dedi.
Türkiye'nin gezi olayları ile yeni bir döneme girdiğini ifade eden Tamamoğulları, "Yaşanan olaylar neticesinde Türkiye'de siyaset gezi'den önce ve gezi'den sonra olmak üzere iki bölümden oluştu. Artık tüm yapılar değişti. CHP de değişti. Görüyorsunuz çok güzel adaylar çıktı. Kılıçdaroğlu ile birlikte daha eşitçi ve adaletli bir irade oluştu. Küreselleşen tüm ulusların değiştiği gibi Türkiye'de değişmiştir.Artık rantçı bir siyaset yerine, eşitlikçi, halkçı bir siyaset uygulanacaktır."dedi. Tamamoğulları, "Hayallerim var. Bugüne kadar gelen bir duruşum var. Bunu siyasete yansıtmak istiyorum. Ben Akdeniz'de yaşayan tüm insanlar hizmet etmek istiyorum. Herkesi çok iyi tanıyorum. Akdeniz ciddi bir zenginliğin ve yoksulluğun olduğu bir kent. Büyük bir limanı var. Mersin bir liman kentidir. Lojistiği, sanayiyi ve turizmi bunun içinde değerlendirmeliyiz. Tarım alanlarında ciddi bir sıkıntı var. Buralar kesinlikle korunmalı. Ciddi planlar yapılmalı. Biz tüm bunları çözeceğiz. Yani hastalığı teşhis ettik. Elimizdeki reçetemizle tedavi edeceğiz.Mersin'in kent vizyonunu yaratacağız. Akdeniz'in kent vizyonuna yön verecek temel ilçelerden biri olacak.Çünkü esnafın sanayinin, her şeyin kalbi Akdeniz'dir. Ben bu kentin kalbine adayım" yanıtını verdi. Yaptıkları çalışmalarda Mersin'de insanların %87'sinin açlık sınırının altında yaşadığını belirten Tamamoğulları, "Göç bölgelerindeki insanlarda protein eksikliği var. Kürt kardeşlerimin, bahçe mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın gelişme sorunları var. Dünya değişiyor,Bunu yakalamak zorundayız.Dünya ÇED'i geçti SED'i( Sağlık etki raporu) uyguluyor. Bizim halkımız da niye korunmasın? Bu bir vizyon meselesidir. Emek ve çalışma ile gerçekleşir. "dedi. Mersin'de Hıristiyan ve Müslümanların aynı mezarlıkta defnedildiğini belirten Tamamoğulları, bu güzelliğin ve birlikteliğin hiç bir yerde bulunamayacağını ifade etti.Bizlerde barışa, kardeşliğe ve bu güzelliğe katkıda bulunmalıyız."dedi.
CHP Akdeniz Belediye Başkan Adayı Dr.Necdet Tamamoğulları’na Mersin’de yaşayan Şanlıurfalılar’dan tam destek geldi Urfalı vatandaşlar Necdet hocamız çok değerli bir insan bizler  hocamızın yanında yer alacağız diye konuştular
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49